Pensiunea Casa Sara
Servicii de calitate oferite clientilor nostri
Dorim să vă oferim o multitudine de servicii de calitate, astfel încât să aveți parte de clipe de neuitat la Pensiunea Casa Sara și să vă întoarceți întotdeauna cu plăcere.
Dining
Să iei masa împreună cu cei dragi
Dining-ul se înscrie în stilul elegant al pensiunii. Poți arunca o privire in grădină prin ferestrele mari în timp ce servești masa alături de cei dragi. Capacitatea oferită este de 34 de locuri, iar scaunele cu spătar sunt foarte confortabile.
Sala de fitness
Mentineti-va forma fizica
Echipamentele din sala de fitness cum ar fi banda de alergat, biciclete eliptice sau aparate multifunționale și diverse accesorii, vă stau la dispoziție astfel încât să puteţi beneficia de un antrenament complet în fiecare zi.
Parcare
În curtea pensiunii
În curtea pensiunii există o parcare de 10 locuri dedicată exclusiv clienților noștri și astfel mașina dumneavoastră este în siguranță.
Foisor
Terasă rustică cu 32 locuri
Dacă doriți să vă relaxați dimineața, respirând aer curat de munte, foișorul din curte vă stă la dispoziție. De asemenea aveți la dispozițtie o zonă de grătar pentru a vă putea bucura cu adevărat de gustul tradițional românesc.
Sauna
Relaxare
Vă invităm la o ședință în cadrul saunei uscate, cu efecte benefice asupra astmului bronșic, leziunilor musculare, problemelor respiratorii și stresului. Sauna este indicat indicată tuturor persoanelor indiferent de vârstă si este disponibilă contracost pentru oaspeții pensiunii Casa Sara.
Servicii de calitate oferite clientilor nostri

Login Form
Register Form