Pensiunea Casa Sara
Oferim servicii de exceptie
Casa Sara vine în întâmpinarea turiștilor săi cu 20 de locuri de cazare, repartizate în 10 camere ce dispun de TV, grup sanitar propriu, minibar, internet wireless, uscător de păr, balcon, iar unele dintre acestea dispun de baie cu cadă. Mobilierul este nou, modern, iar camerele spațioase și luminoase. Unitatea de cazare dispune de living, unde vă puteți relaxa împreună cu prietenii la o cafea, oferă de asemenea acces la bucătarie (dotată cu toate facilitățile) și parcare gratuită. Dacă doriți să vă relaxați dimineața, respirând aer curat de munte, foișorul din curte vă stă la dispoziție.

Vila oferă o vedere panoramică și o imagine relaxantă asupra munților Caraiman. Confortul turiștilor și calitatea serviciilor reprezintă principalele obiective ale pensiunii, de aceea, Casa Sara, vă pune la dispoziție următoarele facilități:
- cazare în 10 camere duble
- living cu spațiu pentru servit masa (34 locuri)
- bucătarie utilată complet
- terasă rustică (32 locuri)
- 10 locuri de parcare în curtea vilei
- acces internet Wi-Fi
- fitness (vestiare)
- saună (contracost)

Scurt istoric
Orașul Bușteni
Busteni este un mic oras de munte in nordul judetului Prahova, Muntenia, in centrul Romaniei. Este localizat pe Valea Prahovei, la poalele Muntilor Bucegi, care au altitudinea maxima de 2.505 m si avand e o populatie de 10.374 locuitori. Altitudinea medie a orasului Busteni este de 850 m. Este una din cele mai populare statiuni de munte, oferind panorame spectaculoase, o multime de oportunitati si activitati de vacanta, de la schi, la excursii montane. Situat la 135 km de Bucuresti, se intinde 7 km de-a lungul vaii intre Vadul Cerbului si tunelul sapat in pintenul muntelui Muchia Lunga. Poiana Tapului In trecut statiune balneo-climaterica avind administratie proprie. La momentul actual Poiana Tapului a devenit un cartier al orasului Busteni. Poiana Tapului, glumet denumita capitala Romaniei in intervalul mandatului lui Emil Constantinescu, are un trecut bogat, incarcat de istorie, in special in ceea ce priveste anii in care Romania a cunoscut monarhia, pe soseaua nationala in aceasta localitate, aflindu-se mica resedinta a printului Ferdinand din perioada ce a premers inscaunarea sa ca rege al Romaniei.

 

 

Login Form
Register Form